Motoral > 2023 > Valvoline ProFleet -tuotesarja uudistuu
Valvoline ProFleet -tuotesarja uudistuu
09/10/2023

Vaativaan raskaan kaluston käyttöön tarkoitettujen Valvoline ProFleet -moottoriöljyjen valikoimassa tapahtuu muutoksia. Uudet on suunniteltu täyttämään erityisesti uusimpien Euro VI -päästöluokan moottoreiden vaatimukset. Uudistuksen myötä valikoimaan on tullut kolme uutta tuotetta: Valvoline ProFleet LS Plus 5W-30, ProFleet LS Plus 10W-40 ja ProFleet 5W-20.

ProFleet LS Plus 5W-30 ja 10W-40 ovat huippulaatuisia moderneja moottoriöljyjä, joiden laaja suorituskykyprofiili kattaa erittäin laajasti raskaan kuorma-auto- ja työkonekaluston tarpeet. Nämä kaksi öljyä korvaavat neljä poistuvaa tuotetta. Kolmas uutuus, polttoainetta säästävä ProFleet 5W-20, on suunniteltu erityisesti uusien huipputaloudellisten ja vähäpäästöisten Scania (LDF-5) ja MAN (M3977) -moottoreiden vaatimusten mukaiseksi.

Uutuustuotteiden valmistuksessa käytetään korkealuokkaisia perusöljyjä sekä modernia Low-SAPS -tyyppistä lisäaineistusta, mikä takaa tehokkaan voitelusuojan myös pitkillä vaihtoväleillä. Öljyt pitävät moottorin puhtaana, maksimoiva hiukkassuodattimen kestoiän sekä mahdollistavat SCR-katalysaattorin tehokkaan toiminnan.