Motoral > Brändit > Solo

Solo

AL-KO KOBER GROUP on Alois Koberin vuonna 1931 Baijerin Svaabian Großkötzissä (lähellä Günzburgia) perustama pieni konepaja, joka kuuluu nykyisin puutarhatekniikan, ilmailutekniikan ja automotive-tekniikan johtaviin maailmanlaajuisesti toimiviin saksalaisiin keskisuuriin yrityksiin. Ammattimaisten puutarha- ja metsänhoitolaitteiden maailmanlaajuisen markkinoinnin lisäksi AL-KO valmistaa huipputeknologiaan perustuvia tuuletus- ja ilmastointilaitteita erityisesti teollisuuden käyttötarkoituksiin. Sen lisäksi AL-KO toimittaa osia monille nimekkäille eurooppalaisille autonvalmistajille. AL-KO KOBER GROUP on toiminut alalla jo 80 vuotta, ja yritystä johtaa nykyisin menestyksekkäästi jo kolmas sukupolvi.

AL-KO:n tutkimus- ja kehitysinsinöörit suunnittelevat saksalaisen tehokkaasti uraauurtavia puutarhatyökoneita sadoista yksittäisistä osista. Laadukkaat materiaalit, älykäs tekniikka, erinomainen ergonomia, toimiva
muotoilu ja tarkat yksityiskohdat tekevät puutarhatyökoneista ainutlaatuisia. AL-KO-tuotemerkille tyypilliset perusteelliset laatuvaatimukset taataan kattavan teknologiaohjelman avulla, jota AL-KOn kehitysinsinöörit, suunnittelijat ja teknikot kehittävät jatkuvasti, aina ensimmäisestä suunnitteluvaiheesta prototyyppiin ja lopputuotteeseen saakka.

Lisätietoja antaa: