Motoral > 2019 > Motoral Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu
Motoral Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu
20/02/2019

Motoral Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Kim Ström, joka edustaa 60 vuotta täyttävän perheyhtiön kolmatta sukupolvea. Hän ottaa vastuulleen yhtiön johtamisen ja edelleen kehittämisen 15.8.2018 alkaen.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja, DI Pasi Berggren, joka on johtanut menestyksekkäästi yhtiötä huhtikuusta 2013 alkaen, on nimitetty Meira Nova Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän jättää nykyisen tehtävänsä 21.6.2018. Ylimenokauden 21.6.-15.8. välisen ajan yhtiön vt. toimitusjohtajana toimii yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Kaj Ström.

Yhtiön hallitus haluaa kiittää Pasi Berggreniä kuluneesta menestyksekkäästä 5-vuotiskaudesta. Hänen aikanaan yhtiö on uudistanut ja terävöittänyt toimintaansa vastaamaan 2020-luvun tarpeisiin. Samalla hallitus onnittelee Pasia uudesta toimitusjohtajuudesta merkittävästi suuremmassa tukkukauppayrityksessä.

KTM Kim Ström on toiminut aiemmin pitkään yhtiön talouspäällikkönä ja perheyhtiön hallituksen jäsenenä. Näissä rooleissa hänellä on ollut erinomainen mahdollisuus perehtyä monipuolisesti yritykseen ja sen edelleen kehittämiseen. Kim ottaa tehtävän vastaan kolmannen sukupolven edustajana perheyhtiössä, joka täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 60 vuotta.

Kuva Irmeli Jokilampi