Motoral > 2024 > Motoral ja Valvoline Classic Motorshown kumppaniksi
Motoral ja Valvoline Classic Motorshown kumppaniksi
15/04/2024

Motoral Oy ja Valvoline ovat Classic Motorshown virallinen yhteistyökumppani Omistajien helmet -osastolla. Lahdessa 4.-5.5.2024 järjestettävä Classic Motorshow on nostalgiasta kiinnostuneiden oma näyttely, joka kokoaa laajalti yhteen alan toimijoita – mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa laidasta laitaan.

Omistajien helmet on kilpailu, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa oman yli 25-vuotiaan harrasteajoneuvonsa esikarsintaan. Nettiäänestyksen perusteella valitaan kymmenen eniten ääniä saanutta autoa, jotka pääsevät esille tapahtumaan. Tapahtuman aikana näyttelyvieraat voivat äänestää omaa suosikkia. Voittajalle on luvassa omaan ajoneuvoon sopivat Valvoline-öljyt. Valvoline-tuotemerkki on näkyvissä Omistajien helmet -kisan lisäksi tapahtumaan liittyvässä yleismarkkinoinnissa. Omistajien helmet -osastolla tulee olemaan Valvoline-messustandi, jossa on paikalla sekä Motoral Oy:n Valvoline-asiantuntija että jälleenmyyjän edustajat, jolta messukävijät voivat hankkia matkaan mukaan Valvoline-öljyt. Motoral ja Valvoline tulevat olemaan Classic Motorshow:n Omistajien Helmet -kilpailun kumppanina myös vuosina 2025 ja 2026.

Valvoline-valikoiman tuotteet sopivat erinomaisesti klassikkoajoneuvoharrastajan tarpeisiin. Valvoline MaxLife -sarjan tuotteet ovat osuva valinta ajoneuvoihin, joissa halutaan maksimoida auton käyttöikä. Äskettäin uudistunut Valvoline VR1 Racing -sarja tarjoaa huippuluokan voitelusuojan suorituskykyisiin korkeaviritteisiin moottoreihin.

Lue lisää Classic Motorshowsta tästä.