Motoral > 2024 > Mann-Filterin laadukkaat suodattimet Motoralin valikoimaan
Mann-Filterin laadukkaat suodattimet Motoralin valikoimaan
19/01/2024

Motoral Oy on aloittanut Mann-Filter-suodattimien virallisena maahantuojana vuoden 2024 alusta alkaen. Valikoimastamme löytyvät öljynsuodattimet, ilmansuodattimet, polttoainesuodattimet ja raitisilmasuodattimet raskaan kaluston tarpeisiin. Laajennamme aloitusvalikoimaamme nopealla tahdilla kysynnän mukaan. Mann-Filter on kansainvälisesti tunnettu suodatinvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuiset suodattimet raskaan kaluston ajoneuvoihin vuosikymmenten kokemuksella.

Mann-Filter on suunnitellut ja valmistanut jo yli 70 vuoden ajan suodattimia kaikenkokoisiin ajoneuvoihin. Yhtiö valmistaa alkuperäissuodattimia lukuisille auton- ja moottorinvalmistajille ja sen lisäksi hyvin kattavasti alkuperäislaatua vastaavia suodattimia jälkimarkkinoiden tarpeita varten.

Lisää käyttöikää ja suorituskykyä

Nykyaikaisen raskaan kaluston on kestettävä haastavat käyttöolosuhteet läpi vuodenaikojen. Tähän tarpeeseen on kehitetty Mann-Filterin erittäin laadukkaat suodattimet, jotka varmistavat ajoneuvosi suorituskyvyn ja tekniikan kestävyyden sekä kuljettajan viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa. Kaikki Mann-Filter-tuotteet on valmistettu nykyisten kansainvälisten OEM-tuotanto- ja testausstandardien mukaisesti.

Taattua saksalaista laatua

Mann-Filter on osa monikansallista Mann+Hummel-konsernia, joka valmistaa suodatintuotteita lukuisille eri toimialoille. Mann+Hummelin pitkä historia alkaa vuodesta 1938. Adolf Mannin ja Erich Hummelin omistamasta tekstiilitehtaasta Saksan Ludwigsburgissa kehittyi aikojen saatossa tutkimus- ja kehitystyön kautta yksi maailman johtavista suodattimia valmistavista yrityksistä auto- ja teollisuussektorilla.

Lisätietoja:
RK-myynti 010 5507 105
rk@motoral.fi